Een goede backup van uw data is onmisbaar. Toch komen veel particulieren en bedrijven er pas achter dat hun backups niet goed geregeld zijn op het moment dat het al te laat is. Kostbare data is verloren gegaan en deze kan soms niet meer gereproduceerd worden met alle gevolgen van dien.

Krijg zelf grip op uw backup processen!

Onze backupsoftware-leverancier Acronis heeft een mooi naslagwerk uitgebracht, genaamd "backup for dummies", waarin u alles kunt lezen over het belang van een goede backup tot en met belangrijke keuzes bij de inrichting van de backup procedures. U leest onder andere over backup intervallen maar ook over de voor- en nadelen van een backup in de cloud.

Backup for dummies kunt u via deze link downloaden.

Wij ondersteunen u natuurlijk graag bij het daadwerkelijk realiseren en onderhouden van deze backupprocedures. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Acronis

Als kersverse #partner van https://t.co/CUeEswJXdj kunnen wij onze klanten nu nog beter #ontzorgen op het gebied va… https://t.co/VeUTEdlk74

Ok

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .