Crucial vervangt de immens populaire M4 solid state door de nieuwe M500. De populariteit van de M4 was met name te danken aan de mooie balans tussen snelheid, betrouwbaarheid en prijs. Zeker de latere firmware versies zetten erg goede prestaties neer. De dalende prijzen hebben natuurlijk ook bijgedragen aan de stijgende verkoop van Solid State disken.

iT-novative adviseert het gebruik van Solid State schijven in bijna alle nieuwe systemen, mobiele apparaten zoals laptops in het bijzonder. Niet alleen het supersnelle opstarten en laden van programma's is hier een groot voordeel maar ook het feit dat ze schokbestendig zijn is een pre wanneer je veel onderweg bent met je notebook.

Testresultaten wijzen uit dat de M500 in de meeste gevallen sneller is dan zijn voorganger de M4. Let echter wel op met modellen die minder dan 240GB opslagruimte hebben aangezien deze qua schrijfsnelheden achter blijven op de grotere broertjes.

Of de M500 even betrouwbaar is zal de tijd leren. De fabrikant geeft een levensduur van 1,2 miljoen uur aan en dat is in ieder geval een mooie belofte. De M500 is leverbaar in capaciteiten tot 960GB.

crucial-m500

 

Als kersverse #partner van https://t.co/CUeEswJXdj kunnen wij onze klanten nu nog beter #ontzorgen op het gebied va… https://t.co/VeUTEdlk74

Ok

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .