Printen wordt door veel bedrijven puur als een kostenpost gezien. Maar het kan zoveel meer zijn dan dat. Elke print die het bedrijf verlaat is een stukje presentatie. Daarom moet de kwaliteit gewoon goed zijn. Hedendaagse "printers" kunnen trouwens veel meer dan alleen maar printen. Scannen naar e-mail en bestanden die direct op de server worden opgeslagen zijn hulpmiddelen om uw productiviteit en professionaliteit direct te verbeteren. Door daarbij te kiezen voor een multifunctional die past bij de printhoeveelheid kunnen ook de kosten per pagina teruggebracht worden wat een kostenbesparing oplevert.

Steeds vaker kiezen we hierbij voor machines van OKI die niet alleen voordelig zijn maar ook robuust, uitgebreid qua mogelijkheden en dankzij hun groot touchscreen ook vriendelijk in gebruik. Ook de extra hoge printresolutie en mogelijkheid om A3 te printen valt positief op. Een OKI machine (zoals de MC853dn) is dus letterlijk en figuurlijk zwaar uitgerust, gelukkig plaatsen wij de machines bij u op kantoor dus u hoeft niet te sjouwen!

oki-853

Als kersverse #partner van https://t.co/CUeEswJXdj kunnen wij onze klanten nu nog beter #ontzorgen op het gebied va… https://t.co/VeUTEdlk74

Ok

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .