Vandaag, 20 juli, bestaat iT-novative exact 5 jaar.
Reden voor een feestje!

it-novative-5jaar-krachtig-small

In 2009 vol enthousiasme begonnen op een klein zolderkamertje in Apeldoorn, met de visie om het MKB totaalontzorging op het vlak van ICT te kunnen bieden. Door veel dienstverleners beloofd, door weinig daadwerkelijk geleverd.

Nu een lustrum verder met meer slagkracht actief vanuit Beuningen (Nijmegen), in een werkgebied van Maastricht t/m Zutphen en over de grens in België.
Ons snel groeiend klantenbestand laat zien dat we op de goede weg zijn maar we blijven kritisch, we blijven leren en innoveren. Dan zijn we zo weer 5 jaar verder.

Al onze klanten danken wij voor het vertrouwen.
Al onze partners bedanken wij voor hun inzet en steun.
Een ieder die ons nog niet kent, nodigen wij van harte uit om kennis te maken met onze betrokken en enthousiaste werkwijze!

Als kersverse #partner van https://t.co/CUeEswJXdj kunnen wij onze klanten nu nog beter #ontzorgen op het gebied va… https://t.co/VeUTEdlk74

Ok

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .