Voor veel bedrijven is het inplannen van afspraken en het beschikbare personeel een hele klus. Er worden Excel spreadsheets gemaakt of men investeert in complexe, dure software waarvan vaak maar een klein gedeelte gebruikt wordt.

Deze software is in de meeste gevallen alleen toegankelijk op de kantoor-PC's. iT-novative maakt hier een einde aan met de introductie van een online planningapplicatie.

Planningprogramma-planning-small


In de setupfase wordt de applicatie voor u bedrijf geschikt gemaakt. Uw medewerkers en machines (ook wel "resources" genoemd) worden ingevoerd. Vervolgens kunt u vanuit elk apparaat (PC, laptop, tablet, smartphone) inloggen op ons online planningprogramma en door middel van eenvoudig klikken en slepen uw resources inplannen.

Planningprogramma-klik-en-boek

Onze applicatie geeft u ook de mogelijkheid om klanten te beheren zodat deze gemakkelijk aan een nieuwe afspraak gekoppeld kunnen worden.

Planningprogramma-afspraak-maken

Er zijn uitgebreide overzichten die de afspraken en bezetting weergeven in een takenlijst, kalender of dagweergave. Zo ziet u in een oogopslag de personeelsbezetting van een dag, week of maand.

Planningprogramma-kalender

Alle ingeplande afspraken worden tevens opgeslagen in de database zodat deze later inzichtelijk zijn en gebruikt kunnen worden voor het genereren van rapportages. Wij bieden zelfs een mogelijkheid om afspraken te importeren in Microsoft Outlook.

Planningprogramma-rapportage

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden van deze online planningapplicatie.

Geen grote investering vereist, u betaalt een maandbedrag (afhankelijk van aantal gebruikers, resources) en kunt aan de slag! Ook perfect geschikt voor eenmanszaken en ZZP'ers.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie!


Als kersverse #partner van https://t.co/CUeEswJXdj kunnen wij onze klanten nu nog beter #ontzorgen op het gebied va… https://t.co/VeUTEdlk74

Ok

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .