iT-novative kan ruim 90% van haar dienstverlening vanuit afstand verlenen. Hiervoor maken wij gebruik van het programma Teamviewer. Met uw toestemming kunnen wij meekijken op uw computersysteem en tevens muis en toetsenbord bedienen om de meeste problemen op te lossen.

Door deze flexibele manier van werken kunnen we besparen op reistijd en u snel en efficiënt van dienst zijn. Sommige klanten vinden dit nogal futuristisch klinken maar wij werken al 5 jaar op deze manier.

Dankzij de investering in Teamviewer 9, de nieuwste versie van dit remote support programma, kunnen wij nog sneller en efficiënter vanuit afstand beheren en ondersteunen. Volledige ondersteuning voor Windows 8.1 en het werken met meerdere tabbladen zijn hierbij mooie nieuwe innovaties.

U kunt Teamviewer downloaden via onze menu optie "help!".

Als kersverse #partner van https://t.co/CUeEswJXdj kunnen wij onze klanten nu nog beter #ontzorgen op het gebied va… https://t.co/VeUTEdlk74

Ok

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .