Van Timmerbedrijf L. Nijsen BV te Weert kregen wij de opdracht een website te ontwikkelen die past bij hun dienstverlening. Timmerbedrijf Nijsen is specialist in het maken van houten mallen voor het storten van beton. Hierbij hebben zij de expertise om zeer complexe mallen te realiseren voor onder andere boogconstructies, koepels, trappen en reliefvormen.


Veel websites worden tegenwoordig bezocht via een mobiel apparaat zoals smartphone of tablet. Het is daarom belangrijk dat een nieuwe website zich automatisch aanpast aan de afmetingen van het apparaat (responsive deisgn) en dat de bediening gebruiksvriendelijk is voor touchscreen gebruikers. Om deze aspecten te waarborgen hebben wij gekozen voor het uitbeelden van de verschillende producten in tegels. Deze tegels laten zich gemakkelijk aanklikken en passen tevens bij de malvormen waarin Nijsen gespecialiseerd is.

Dankzij het ingebouwde CMS (content management system) kan Nijsen de site zelf bijhouden en voorzien van actuele nieuwsberichten en projecten.

De nieuwe website van Nijsen kunt u bezoeken door op deze link te klikken.

Ook interesse in een nieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Logo-Timmerbedrijf-Nijsen


Als kersverse #partner van https://t.co/CUeEswJXdj kunnen wij onze klanten nu nog beter #ontzorgen op het gebied va… https://t.co/VeUTEdlk74

Ok

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .