In tijden van crisis moeten we op ons uitgavepatroon letten. Veel klanten stellen daarom de aanschaf van een nieuwe PC uit. Nu op 8 april de ondersteuning op Windows XP is stopgezet moet men noodgedwongen toch een ander systeem overwegen om veilig deel te kunnen blijven nemen aan de digitale maatschappij.

Gelukkig zijn er meer mogelijkheden dan alleen de aanschaf van een gloednieuwe Windows 8.1 PC.

Sommige verouderde systemen zijn nog uitstekend te upgraden door slim gebruik van een aantal nieuwe componenten. Met een beetje geluk kan uw PC nog een jaar of 2 langer mee. Ook het overwegen waard is een (jong) gebruikte PC waarmee u uzelf nog even de tijd gunt om door te sparen voor het nieuwste op computergebied.

Laat u adviseren!

Tweedehands Windows7-klein

Als kersverse #partner van https://t.co/CUeEswJXdj kunnen wij onze klanten nu nog beter #ontzorgen op het gebied va… https://t.co/VeUTEdlk74

Ok

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .